Narava zdravi - slovenski medeni izdelki za krepitev imunskega sistema

V Mamaterri že od samega začetka podpiramo domače pridelovalce in ustvarjalce. Na prvem mestu nam je vedno kvaliteta izdelkov, zato smo bili še posebno veseli, da smo se spoznali s čebelarstvom Ferenčak, ki nudi res visoko kakovosten slovenski med, hkrati pa izjemno pazi na svoje čebelice in je tako čebelam prijazno čebelarstvo.

Mamaterrine poličke smo v teh dneh še posebno dobro založili z medenimi izdelki. Izbirate lahko med slovenskim kostanjevim, lipovim, akacijevim, gozdnim in hojevim medom.



Na naših poličkah prav tako najdete propolis, cvetni prah in apivital. Pri apivitalu gre za mešanico kremnega  medu (77–82 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (1,5 %) in surovega propolisa (1,5 %).  Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. 


Iz inovativnega slovenskega čebelarstva Košale naš že nekaj let razveseljejo s svojimi prvovrstnimi pripravki iz slovenskega ekološkega medu in izvlečkov. Za naravno podporo imunskemu sistemu tako v naši ponudbi najdete:
  • Ameriški slamnik z medom
  • Sok rdeče pese z medom
  • Eko smrekovi vršički z medom
  • Eko borovi vršički z medom
  • Sok granatnega jabolka z medom


Seveda pa v jesenskem času ne gre pozabiti na manuka med in manuka pastile, ki jih ima naša ekipa sedaj ves čas pri roki. Manuka med je originalni manuka med iz Nove Zelandije in je poznan po svojih protibakterijskih in antivirusnih lastnostih. Naše manuka pastile vsebujejo visoko kakovostni manuka med iz preverjenih panjev na Novi Zelandiji in predstavljajo hitro in naravno pomoč pri vnetem in bolečem grlu, kašlju in ostalih prehladnih nevšečnostih.

Izbirate lahko med 4 okusi: manuka pastile z ameriškim slamnikom in propolisom, manuka pastile navadne, manuka pastile z limono in manuka pastile s črnim ribezom. Manuka pastile so primerne za celo družino, sadni okus pa je še posebno priljubljen pri otrocih.


Želimo vam lepe in zdrave jesenske dni,
Vaša Mamaterra
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.