Izbrani filtri:
>> Ponastavi filtre

Otroški probiotiki v prahu Viridian (50g)


Otroški probiotiki v prahu so strokovno oblikovana formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije, znane kot probiotiki.
CENA: 19,95 €
Izdelka žal trenutno ni na zalogi.
Obvesti me, ko bo na zalogi
Simbiotična otroška mešanica v prahu je mešanica 4 sevov dobrih črevesnih bakterij, Lactobacilli in Bifidobacteria, ki so bili izbrani s pomočjo edinstvenega procesa, katerega namen je identificirati najbolj klinično raziskane probiotične seve bakterij.

Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina. FS2-60 se ne absorbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in bifidobacteria, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.

Simbiotična otroška mešanica v prahu vsebuje tudi vitamin C, ki ima pomembno vlogo na številnih področjih človekovega zdravja.

Vitamin C:
  • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • prispeva k delovanju živčnega sistema,
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
  • ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
  • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri nastajanju kolagena (za normalno delovanje hrustanca, kosti, kože, žil, dlesni in zob)
Koristi uživanja probiotikov za otroke Viridian
Probiotiki so koristne bakterije, ki živijo v našem črevesju, imenovane tudi mikrobiom. Človeški mikrobiom je edinstven ekosistem mikroorganizmov v našem telesu, ki se oblikuje od rojstva naprej in je odvisen od zunanjih in notranjih dejavnikov, npr. bolezni, prehrane, genetike, higiene, stresa, itd.

Porušeno ravnotežje med slabimi in dobrimi bakterijami v našem mikrobiomu ima lahko negativen vpliv na naše zdravje in počutje. Spremembe v mikrobiomu, ki se zgodijo v otroštvu, imajo lahko dolgotrajne posledice. K ohranjanju zdravega mikrobioma lahko pripomoremo tudi z izvajanjem probiotične kure.

Še posebej priporočeno je izvajanje probiotične kure pred začetkom vrtca ali šole, ker na ta način pomagamo naravno okrepiti imunski sistem otrok, da se bo ta lahko učinkovito boril proti okužbam.

UPORABA:

Otroške simbiotične probiotike lahko uživate z žlico ali pa jih vmešate v hladno hrano ali pijačo. Je dobrega okusa in ne vsebuje mleka. Servirna žlička z dozažo 1g je priložena.

KAKO IZVAJATI PROBIOTIČNO KURO ZA OTROKE?

Otrok naj probiotike uživa najmanj 2 meseca neprekinjeno vsak dan, in sicer v količini predpisani na deklaraciji glede na njegovo starost. To bo omogočilo, da se koristne bakterije kolonizirajo v njegovem črevesju.
1-4 leta (1 g = 1 priložena žlička)
4-8 let (2 g = 2 priloženi žlički)
8-11 let (3 g = 3 priložene žličke)
11-14 let (4 g = 4 priložene žličke)

Priporočeno količino probiotika vmešajte v hladno hrano ali pijačo. Probiotiki Viridian so dobrega okusa in ne vsebujejo mleka.

Več informacij o izdelku najdete pod drugo sliko izdelka.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 
Probiotiki za otroke Viridian vsebujejo klinično dokazane žive seve dobrih bakterij v ravno prav velikem številu, da se bodo ob pravilno izvedeni probiotični kuri koristne bakterije lahko naselile v otrokovem črevesju in ugodno vplivale na otrokov imunski sistem in prebavila.

Otroški probiotiki v prahu z vitaminom C Viridian ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil.

100% aktivne sestavine. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.
Servirna žlička z dozažo 1 g je priložena.
Etični vitamini z ekološkim srcem
Večkrat nagrajena Viridin Nutrition linija prehranskih dopolnil vsebuje več kot 180 izdelkov, med katerimi najdemo vitamine, minerale, zelišča, olja, specializirane dodatke, tinkture in balme, vse zasnovane tako, da nam okrepijo zdravje, delujejo učinkovito in čisto. Z izbiro izdelkov Viridian ste korak bližje vašemu cilju 100% dobrega počutja. 

Čistost je pomembna
Ali ste vedeli, da je 50% vseh tablet narejeni iz lepil, ki jih bolj poznamo pod imenom veziva, katera vežejo tableto skupaj? Za večino ljudi to predstavlja le neprijetno dejstvo, a za ljudi, ki so hudi alergiki pa je to lahko velika težava. Bi dodali magnezijev stearat (znan tudi kot magnezijeva sol), stearinsko kislino, šelak, talc ali barvila, v svojo hrano – jo posipali, kot to storite s soljo in poprom? Ne, tudi mi ne bi. Z uporabo naših kapsul, so tekočine in prah v njih tako čiste in enostavne, kot je to sploh mogoče in ne vsebujejo nobenih nepotrebnih in škodljivih sestavin, s čimer dokazujemo, da je mogoče narediti linijo prehranskih dopolnil, ki je sprejemljiva za večino ljudi.

Od semena do banke za recikliranje
Več kot 40% izdelkov iz linije Viridian Nutrition ima certifikat Soil Association, ki zagotavlja izvor in ekološko prijazne sestavine.
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.