V augustu v Mamaterri skrbimo za zdravje vašega srca in ožilja

Po tradicionalni kitajski medicini je poletje čas srca in ožilja, ki sta zaradi vročine tudi najbolj obremenjena. V Mamaterri smo se tako odločili, da vam po akcijskih cenah ponudimo naravne pomočnike, ki bodo podprli vaše srce in ožilje.
  • KOENCIM Q10, 100mg, -15% AKCIJA (redna cena 19,90€, akcijska cena 16,91€)
Povsem naraven, ne vsebuje nobenih umetnih dodatkov in polnil. Priporočamo ga za srce in ožilje, saj vpliva na pretočnost krvi (ni tako gosta), je močen antioksidant (ščiti celice pred prostimi radikali) in povečuje raven energije.
  • JAPONSKA SOFORA IN MEDENA DETELJA, -15% AKCIJA (redna cena 26,99€, akcijska cena 22,94€)
Pravi zaklad za ožilje - japonska sofora in medena detelja. Glavna lastnost tega naravnega prehranskega dopolnila je v vsebnosti rutina, bakra in mangana, ki so ključni za dobro prekrvavitev. Priporočamo vsem ljudem, ki imajo težave s krčnimi žilami, zastajanjem vode v telesu, ki so veliko na nogah in vsi, ki so po tradicionalni kitajski medicini srčne morfologije, ki imajo v osnovi malo bolj šibko srce oziroma ožilje.
  • MAGNEZIJEV CITRAT V PRAHU, -15% AKCIJA (redna cena 15,90€, akcijska cena 13,52€)
Za zdravo srce je zelo pomemben vsakodnevni vnos magnezija. Priporočamo ga za vse, ki so obremenjeni, imatjo bolj šibko srce oziroma ožilje, za lajšanje nespečnosti in tudi za tiste, ki imajo morebitne težave s prebavo, predvsem z zaprtostjo.

  • DATTAN ČAJ OZIROMA ČAJ IZ TATARSKE AJDE, -15% AKCIJA (redna cena 17,99€, akcijska cena 15,29€)
Ima zelo visoko vsebnost rutina, zato se priporoča vsem, ki imajo težave z ožiljem, kot so otekanje nog, krčne žile, zastajanje vode v telesu, visok pritisk in holesterol. Je izjemno prijetnega okusa, priporočamo 1-2 skodelici na dan.



Za dodatne nasvete in strokovno svetovanje smo vam z veseljem na voljo v Mamaterri.
 
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.