Pirine jabolčne palačinke z namazom iz bele čokolade in liofiliziranim jagodičevjem

S tabo danes delim super recept za puhaste jabolčne palačinke, ki sem jih namazala z našim božansko dobrim bio namazom iz bele čokolade in kokosa ter okrasila z bio liofiliziranim sadjem iz naše trgovinice.

Sestavine:
  • 1 skodelico bio pirine moke Vila Natura
  • 1 skodelico nesladkanega mandljevega napitka Ecomil
  • 1/2 jušne žlice bio pecilnega praška vinskega kamna
  • ščepec sode bikarbone
  • 1 čajno žličko cimeta v prahu
  • 1/2 čajne žličke bio klinčkov v prahu
  • ščepec himalajske soli
  • kanček sveže nastrgane bio limonine lupinice
  • 1 čajno žličko agavinega sirupa Biona
  • 1/2 čajne žličke kokosovega olja Biona za peko palačink
  • 1 bio jabolko (nastrgano)
Priprava:
V posodi zmešaj moko, pecilni prašek, sodo, začimbe in limonino lupinico in dobro premešaj. Dodaj mandljev napitek, agavin sirup in nastrgano jabolko ter vse skupaj še enkrat dobro premešaj. Pripravljeno maso za palačinke pusti stati 10 minut in nato speci palačinke na kokosovem olju.
Palačinke namaži z našim bio namazom iz bele čokolade in kokosa (brez mleka, veganski) ter jih okrasi z bio liofiliziranimi jagodami, malinami in borovnicami.

Vse sestavine za pripravo najdeš v Mamaterri. Zagotovo recept, ki te bo navdušil!

 
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.