Nega kože poleti

Punce v Mamaterri se tega zavedamo in delamo skozi vse leto na negi kože. Poleti se lahko tudi malo "poigraš" s senčenjem in svetlenjem z naravnimi izdelki ter s tem omogočiš koži zdrav videz.

DNEVNA NEGA

Sončna krema Skin Fairytale

Si želiš mineralno zaščito iz naravnih sestavin, brez dodanih silikonov, parabenov in dišav? Predstavljamo ti vegansko formulacijo, primerno za občutljivo kožo odraslih in otrok. Gre za mineralno kremo z zaščitnim faktorjem. Krema vsebuje le mineralna filtra v nenanonizirani obliki – cinkov oksid in titanov dioksid.



Ostalo ponudbo sončnih krem pa najdeš tukaj.
 

Bronze me Skin fairytale

Je vlažilna, antioksidativna krema s temnejšimi bleščicami. Ima zelo lahko teksturo in se hitro vpije. Po nanosu je koža sijoča in negovana, zaradi temnejših odtenkov pa ustvari videz zagorelosti, brez izpostavljanja soncu. Izdelek se odlično obnese, če uporabljaš kremo z zaščitnim faktorjem na mineralni osnovi. Lahko ga naneseš preko kreme, kot zadnji sloj ali pa ga v kremo vmešaš že pred nanosom.

 

NOČNA NEGA

Obogatena krema za obraz Immortelle Zoya Goes Pretty

Regenerativna krema za obraz s hialuronsko kislino in bolgarskim oljem smilja. Izredno nežna in hkrati globoko vlažilna. Olje smilja ima močne učinke celične obnove in mehčanja kože, prav tako pa je do kože nežen in izjemno vlažilen. Edinstvena kombinacija olja jojobe, argana, mandljev, šipka in skvalena spadajo med najbolj aktivne sestavine proti staranju kože. Smiljevo olje učinkovito izboljšuje splošno stanje kože, tako da postane čvrsta, gladka in sijoča.
Primerna za suho in zrelo kožo ter za nočno nego.

Vlažilna krema za obraz Flower Zoya Goes Pretty

Združuje mešanico vlažilnih olj – ognjič, jojoba in karite v kombinaciji s pomirjevalno sivko in kamilico. Formula kožo vlaži ter nahrani in poskrbi za zdrav in sijoč izgled. Primerna je za vse tipe kože, še posebej za občutljivo. Se hitro vpije in ne pusti mastnega občutka ter pusti koži dihati.


 

NEGA TELESA PO SONČENJU

Karitejevo in kakavovo maslo Zoya Goes Pretty

Prijetno dišeče kakavovo maslo dopolnjuje vlažilne in negovalne lastnosti hladno stisnjenega karitejevega masla. Ti dve masli sta zmešani z jojobinim oljem pod 40 stopinj Celzija in rezultat je bogata in nežna mešanica, ki jo koža zlahka absorbira. Primeren za suho, zrelo in občutljivo kožo ter je odličen za nego kože po sončenju.

Karitejevo, kokosovo in kakavovo maslo Zoya Goes Pretty

Veličastni trio!
Ta kombinacija je vse, kar si vaša koža lahko želi! Nežen sladek vonj po kakavu, karitejevo maslo, ki globoko vlaži kožo, in kokosovo olje za lažje nanašanje.


 

Izbrane izdelke Zoya Goes Pretty dobite do 31.8. znižane -30%.



 
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.