Nazaj v šolo veselih in zdravih ličk

ZDRAVO V JESEN - NARAVNI UČINKOVITI IZDELKI ZA KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA OTROK

V Mamaterri smo pripravljeni na novo šolsko leto - zaradi letošnje situacije s korona virusom bo krepak imunski sistem tako odraslih kot otrok še kako pomemben, zato smo Mamaterrine poličke v teh dneh založili s skrbno izbranimi in preverjeno učinkovitimi izdelki, ki nudijo naravno podporo naši odpornosti.

Da bodo mali navihanci v novem šolskem letu kar pokali od zdravja, priporočamo, da poleg raznovrstne prehrane, dovolj pitja vode, kakovostnega počitka in vsakodnevnega gibanja na svežem zraku dodate še probiotično terapijo, D vitamin kapljice in naravne multivitamine. 

Kaj točno vam priporočamo?

Probiotiki v prahu z vitaminom C Viridian:
Sedež imunskega sistema je v črevesju (več kot polovica vseh imunskih celic se nahaja tam), zato vam za krepitev imunskega sistema vaših otrok priporočamo probiotike, zasnovane posebej za otroke nad 1.letom starosti. Poleg probiotikov vsebujejo tudi C vitamin, ki je ključen vitamin za dobro delovanje imunskega sistema. Probiotiki obenem tudi preprečujejo kašelj, sezonske prehlade, zmanjšujejo potrebo po zdravilih, obenem pa poskrbijo za dobro in zdravo prebavo ter absorbcijo hranil iz hrane.

Probiotiki Viridian so v prahu, priložena je dožažna žlička in se dozirajo v vodo, čaj (ne sme biti vroč), napitke, smoothije, jogurte, kaše (ne smejo biti vroče) - so nevtralnega okusa in jih imajo tako otroci radi. Primerni so za otroke nad 1.letom starosti.

Vitamin D Viridian v kapljicah za otroke:
Vitamin D igra ključno vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema, saj močno spodbuja delovanje belih krvničk, nevtrofilcev in makrofagov, ki v pljučih delujejo kot zaščitna bariera, obenem pa skrbi za primerno raven kalcija v krvi in podpira zdravje kosti in zob. Znanstvene raziskave so pokazale, da pomanjkanje vitamina D vodi v pogoste okužbe - večja je pojavnost sezonske gripe, virusne okužbe dihal in ostalih prehladnih obolenj.

Vitamin D Viridian je pridobljen iz lišajev (rastlinskega izvora), v tekoči obliki, prijetnega okusa (dodano olje pomaranče) in se dozira direktno v usta ali v napitek, hrano ipd. Primeren je za otroke nad 6.mesecev starosti.

Ekološki čaj za otroke prijatelj imunskega sistema:
Čaj vsebuje zelišča, kot so ognjič, šipek, rakitovec, ki podpirajo delovanje imunskega sistema, obenem pa poskrbi za ustrezno hidracijo organizma (namreč pogosta težava pri otrocih je pitje tekočine, ki pa je prav tako pomembno za njihovo zdravje). Zelišči melisa in meta pa poleg protimikrobnega delovanja poskrbita tudi za prijeten okus.
Primeren je za otroke nad 9.mesecev starosti.

Sirup za otroke z Beta Glukanom:
Beta glukan, pridobljen iz ovsa, velja za najmočnejšega naravnega aktivatorja imunskega sistema, ki močno poveča njegovo delovanje v kratkem času - deluje torej hitro in učinkovito. Sirup vsebuje tudi sok rakitovca za dodatno podporo imunskemu sistemu. Primeren za otroke nad 12.mesecev starosti.

Sprej za otroke Multi Junior
MultiVit Junior je ustno pršilo s 14 ključnimi vitamini in minerali (vsebuje: vitamine A, B kompleks z B12, C, D3, K, selen in jod), ki so ga strokovnjaki zasnovali za podporo imunskemu sistemu otrok.
Zagotavlja popolno podporo s hranili v obdobju rasti, saj zaradi mikroskopske razpršitve omogoča kar najučinkovitejšo absorbcijo hranil, ki preidejo neposredno v krvni obtok skozi dobro prepustno ustno sluznico.
Primeren je za otroke nad 1.letom starosti, je odličnega okusa (naraven okus maline) in tako predstavlja preprost način jemanja dopolnil pri otrocih.

Vse omenjene izdelke (otroške probiotike, D vitamin in multivitamine) le v tem tednu do 30.8.2020 najdete v Mamaterri 12% ceneje.

Za dodatne strokovne nasvete smo vam z veseljem na voljo v Mamaterri, kjer k zdravju pristopamo holistično, vabljeni pa tudi med naše spletne poličke, kjer si v miru lahko pogledate naš izbor izdelkov za krepitev imunskega sistema tako otrok kot odraslih.
 
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.