Mamaterra praznuje 12. let in vam le 3 dni podarją -12% popust na ČISTO VSE izdelke

Dragi naši,

vsako leto smo se resnično veselili praznovanja rojstnega dne naše trgovinice v Kamniku in druženja z vami. Z veseljem smo upihnili svečko na torti ter poklepetali z vami.

Glede na letošnjo situacijo pa bomo primorani praznovati malo drugače. In sicer, letos praznovanje rojstnega dne v večji meri selimo na splet.

V Mamaterri tudi v bodoče ostajamo zvesti svojemu poslanstvu - širiti dobro pučutje in vitalnost skozi ekološko pridelano prehrano, s kakovostnimi naravnimi prehranskimi dopolnili, naravno kozmetiko in čistili ter prek holističnega in naturopatskega pristopa k zdravju.

Največja nagrada za naše delo pa so zagotovo vaši  zadovoljni obrazi , ko nam poveste, da so vam naši nasveti ali izdelki res pomagali do boljšega zdravja. In ker cenimo, da imamo v naši trgovinici tako čudovite stranke, smo se odločili, da vas
 
ob našem 12. rojstnem dnevu razveselimo z
12 % popustom na popolnoma VSE izdelke iz naše ponudbe.  


Popust bo seveda veljal tudi v fizični trgovinici v Kamniku – za tiste, ki nas lahko obiščete. Tu bodo zagotovljeni vsi varnostni ukrepi (trgovinico ves čas prezračujemo in razkužujemo kljuke, pos terminal in prodajne površine, naenkrat pa sta sedaj v naši trgovinici lahko le 2 stranki).

Tudi vsem, ki ste iz Kamnika, priporočamo, da naročilo oddate preko spletne trgovinice in ga potem pri nas le še prevzamete. Naročilo lahko plačate v trgovinici ali preko spletne trgovine, kakor vam je lažje.

Če vam možnosti dopuščajo, torej za letošnje praznovanje spodbujamo NAROČANJE S SPLETNIH POLIČK in v udobju domačega naslanjača: www.mamaterra.si.

Iskreno upamo, da pa se drugo leto ob naslednji svečki že lahko podružimo.

vaša Mamaterra
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.