Mamaterra, moj prvi "otrok"

Dostikrat se pohecam, da je tale ljubka eko trgovinica v Kamniku kakor moj prvi otrok.
Letos bo odprta že 13. leto in bo tako že dobro zakorakala v “najstniška” leta...
 
Šalo na stran, ko gradiš neko zgodbo, ko začneš iz praznega prostora iz rdečih opek, s polno glavo vizij in želja, si niti malo ne predstavljaš, kaj vse te bo čakalo na tej poti. Podjetniška pot ni nikoli lahka - na njej te čaka polno izzivov, odrekanja, konstantnega prilagajanja... Ampak vse to se da, če v srcu nosiš močno željo in vizijo, oziroma poslanstvo, s katerim točno veš, kaj bi rad dosegel oziroma prispeval.
 
Mamaterra tako ni le naš “kruh”, naša služba, ampak naše življenje, naše poslanstvo.
 
Mamaterrino zgodbo smo začeli v želji prispevati dobro, biti tisti majhen kamenček v mozaiku dobrih sprememb...z našim holističnim znanjem pomagati ljudem do boljšega zdravja in počutja, podpirati ekološko in s tem biti prijazni do našega planeta, živalic in vsega živega. Zato tudi ime, Mamaterra = mati zemlja in če pogledaš naš logotip, ki ga je ustvarila moja dobra prijateljica iz otroških let, se zemlja sklanja in skuša negovati in ščititi kalček pod sabo, da bo lahko vzklilo nekaj dobrega. Detajl, ki pove veliko...
 
Nikoli nisem bila človek, ki bi nekaj delala zaradi denarja, ampak človek, ki je iskal svoje poslanstvo v družbi, v želji pomagati. Zato mi Mamaterra še toliko več pomeni.
 
Ne le da opravljam delo, ki me izjemno zanima (holistični pristop k zdravju, naturopatija...vse to je moja strast), vsakodnevno dobivam vaše povratne informacije, da smo vam z našim znanjem pomagali do boljšega zdravja in počutja, da ste z našimi izdelki obogatili svojo prehrano, si odpravili kožne težave itd. To je tisto, kar na koncu dneva največ šteje.
 
Izjemno vesela sem, da imam ob sebi tako srčno ekipo, ki diha z Mamaterro in da smo v vseh teh letih postali zaupanja vreden del kamniške skupnosti.
 
Iz srca sem hvaležna tudi za vse vas, ki nas obiskujete in nam s svojimi nakupi izražate podporo in omogočate, da skupaj rastemo. Hvala vam!
 
Danes en bolj tak srčen zapis, ampak ga že nekaj časa nosim v mislih in sem ga končno zapisala...
 
Lep vikend ti želim, Brigita
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.