Lepotni triki za nego las poleti

Vas zanima, kako povsem naravno za vaše lase poskrbeti poleti, ko so izpostavljeni različnim zunanjim dejavnikom? Z vami delimo 2 čarobna trika za zdrave in sijoče lase.

OBLOGA - MASKA ZA LASE IZ SENE

Lasem z oblogo iz ekološke sene privoščimo zaščito pred UV žarki in preprečimo cepljenje konic. Sena bo vašim lasem ojačala ovojnico las in preprečila izsušitev. Oblogo si v poletnem času nanašate na lase vsaj enkrat mesečno. Navodila za oblogo najdete v brošuri, ki je priložena seni.

Več o izdelku si lahko preberete tukaj.

OLJENJE LAS Z MONOI OLJEM

Da bodo na morju kljub UV žarkom, vročini, vetru in morski soli vaši lasje sijoči, priporočamo, da preden greste na plažo/na sonce, lase naoljite z MONOI oljem. Monoi olje vsebuje tahitijsko kokosovo olje, macerat tahitijske gardenije in je nežno odišavljeno s svežimi cvetovi izbranih rastlin (tiara, vanilija, kokos, sandalovina, ylang ylang).

V kolikor želite Monoi olja poskusiti na svoji koži, so v Mama Terri na voljo tudi testerji.

Če imate daljše lase, si jih po oljenju desnosučno zavijte lase v figo in jih spnite. Sončna toplota bo maščobnim molekulam omogočila penetracijo v lase in jih tako nahranila. Ravno tako bo Monoi olje lase zaščitilo pred škodljivimi vplivi morske soli in vetra. Če želite svojim lasem podariti močno hranilno kuro, to počnite vsak dan pred odhodom na plažo, lasje vam bodo več kot hvaležni.

Vsa Monoi olja si lahko ogledate tukaj.

Prav tako pa se lahko pred odhodom na zaslužen oddih tudi pobarvate lase z ekološkimi barvami za lase - priporočamo barve za lase Etnobotanika, ki so čiste, 100% ekološke, brez dodatkov, pridelane na etičen način - tako do ljudi, kot tudi do živali in okolja, in s katerimi lahko dosegate različne odtenke barv las. Namreč ekološke barve za lase ne bodo poškodovale lase kot konvencionalne, temveč jih bodo zaščitile in podarile sijaj.

Celotno paleto barvil in hranil za lase Etnobotanika si lahko ogledate tukaj.

V kolikor potrebujete dodatno pomoč pri negi las, lepo vabljeni v Mama Terro, kjer smo vam z veseljem na voljo.
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.