Koda FOODIVA20 prinaša 20% popust na 5 top izdelkov za praznično sladkanje brez slabe vesti

Ob vseh decembrskih dobrotah, ki nas obkrožajo te dni, se je včasih težko upreti in se tako večkrat "pregrešimo". Sledi lahko napihnjenost, utrujenost in slabo počutje, z mislijo da naslednjič pa res ne bomo tako pretiravali. Ti zveni znano? 
 
S Sašo iz priljubljenga IG profila Foodiva Sasha sva se zato odločili, da ti kot alternativo rafiniranim sladkorjem predstaviva 5 njenih najljubših zdravih priboljškov iz naših poličk in tako poskrbiva, da se boš tudi ti v decembru posladkal/a brez slabe vesti na gurmanski način. 
 
 
Še več, koda Foodiva20 ti prinaša -20% popust na te izdelke, vendar le za omejen čas do vključno četrtka, 23.12.21. Pohiti, koda velja le še 3 dni.

Čas je, da ti zaupava, zakaj sva obe nad temi izdelki tako navdušeni.
 
Proteinske ploščice Numove

Numove Brownie Crunch je 100% ekološka beljakovinska ploščica s kakavovimi zrni in kakavom v čokoladi. Ponaša se z res super sestavinami, ki tvoje telo napolnijo z odličnimi nutrienti in ti zagotovijo obilico energije. Med brownie sestavinami najdeš beljakovine iz bučnih semen, mandljevo pasto, prebiotični jakonov sirup, nektar iz kokosovih cvetov, konopljina semena, kakavovo maso, kakavovo maslo, sladkor iz kokosovih cvetov, kakavova zrna, kakav, kokosovo olje, ekstrakt vanilije in s C vitaminom bogato acerolo.
 
Res odličen prigrizek za malico v službi, na počitnicah, ob športnih aktivnostih, ...

  Brownie, ki še nikoli ni bil tako okusen in hranljiv obenem. Najdeš ga tukaj.
 
Foodlose prigrizek iz indijskih oreščkov in jagod

Izjemno okusne in hranilno bogate kroglice iz datljev in indijskih oreščkov s kremnim jagodnim polnilom. Tudi tu je glavni poudarek na pazljivem nutricionističnem izboru sestavin - v eni kroglici najdeš 
posušene datlje, indijske oreščke, brezglutenske ovsene kosmiče, kokosove kosmiče, kakav v prahu, kakavovo maslo, liofilizirane jagode, acerolo v prahu ter koncentrat rdeče pese in korenja.

V pakiranju se nahajata 2 kroglici. Priznam, pri meni se vedno skrivajo v žepu jakne ali bunde, tako da imam zdrav prigrizek vedno pri roki. Najdeš jih tukaj. 

Napolitanke, ki jim ni para - spoznaj bio napolitanke Harmonica. 
 
V njihovem naboru najdeš vse od napolitank brez sladkorja; napolitank obogatenih s probiotiki, veganskih napolitank...zagotovo nekaj za vsak okus. Poišči jih tukaj.

In za konec ne zamudi 20% popusta na dva naša absolutna best sellerja- premium slovenske liofilizirane jagode in kokosovo smetano za stepanje.


Če si med srečneži, ki si že poskusil/a liofilizirane jagode, potem veš o čem govorim.

Liofilizirano ekološko pridelane jagode v kozarcu so hrustljave jagode, ki skozi fazo liofilizacije ohranijo vse vitamine, aromo in hrustljavost. 100% sadni delež. Brez dodanih sladkorjev.

Liofilizirane jagode v kozarcu so odlična izbira za zdrav in hrustljav posladek, vitaminsko malico in obogatitev jutranjih kosmičev. Odlične so tudi za dekoracijo in popestritev sladic.

Liofilizacija je nizkotemperaturno sušenje – sublimacija globoko zamrznjenih plodov, pri katerem po posebnem postopku odstranimo vodo, ohrani pa se struktura, barva, aroma in sestava živila.
 
PREDNOSTI LIOFILIZACIJE:
Pri sadju ostane sadni delež 100%, torej 100% naraven, brez dodatnega sladkorja, brez konzervansov. Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno sušenje. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode v plodovih, kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v plodovih sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.
 
Ohranitev oblike, okusa, barve, arome, mineralov, vitaminov in antioksidantov.
Liofilizirani produkti so primerni za vse starostne skupine in diabetike. Toplo priporočam!

Premium slovenske bio liofilizirane jagode najdeš tukaj.
In ne pozabi, koda za 20% popust velja le še 3 dni.

Iščeš alternativo klasični smetani za stepanje? Te po mlečnih izdelkih napenja, imaš težave z laktozno intoleranco ali preprosto želiš poskusiti nekaj novega pri pripravi domačih sladic?

Tukaj je kokosova smetana za stepanje, ki se stepe kot navadna sladka smetana, le da je veliko lažja za prebavo. Meni osebno res super okusna in nepogrešljiva pri sadnih solatah, pudingih in tortah.

Najdeš jo tukaj. 20% popust pa lahko koristiš le še do tega četrtka, 23.12.21.

Vsi sladki priboljški so lahko tudi lepa ideja za Božične in novoletne pozornosti.


Če jih naročiš danes, bomo poskrbeli, da
bodo do petka, 24.12.21 pri tebi.

Naj se veselo praznično sladkanje začne.
 
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.