Koda FOODIVA15 prinaša 15% popust na ljubka Miklavževa darilca

Še dobrih 14 dni in nas bo obiskal prvi izmed dobrih mož, Miklavž.
 
Pri Saši iz Instagram profila Foodiva Sasha, za katerega sem prepričana, da ga poznaš, je letos Miklavž že nakupil svoje pozornosti, katere danes delimo s tabo. Na vse omenjene izdelke pa lahko le do konca tega tedna, do petka, 26.11.21 izkoristiš kodo za -15% popust.
 
V peharju Miklavževih dobrotk se skrivajo:
 
Adventni koledar skrbno izbranih ekoloških čokoladic, ki vedno nazaj privabi nostalgične spomine na čas otroštva, ko smo z iskricami v očeh vsak dan odpirali okenca, vse do Božiča in se veselili presenečenj.

Čokoladice v koledarju so pripravljene le iz skrbno izbranih ekoloških sestavin, v koledarju pa se skriva vse od kroglic iz žit, oblitih s tremi vrstami čokolade; figuric iz temne in mlečne čokolade; pralin iz mlečne čokolade z mlečnim polnilom do lizik iz mlečne čokolade. Zagotovo zabavno čokoladno presenečenje tako za male kot velike otroke.
 
Čokoladni adventni koledar najdeš tukaj.
 
Čokoladne lizike Božički letos navdušujejo kar v 4 različicah - v mlečni čokoladi, beli čokoladi, temni čokoladi in veganski različici. Ljubko pakirane po 50g zagotavljajo okusen čokoladni priboljšek, ki budi otroško domišljijo.
 
Za čokoladne lizike pobrskaj tukaj.
 
Se moraš ti ali kdo izmed tvojih bližnjih izogibati sladkorju? Tu so piškotki s cimetom in eritritolom, ki se ji lahko mirne vesti privoščiš ob skodelici toplega čaja ali kave. Piškotki so odlični tudi za nosečnice, ki morajo zaradi nosečniške sladkorne paziti s čim se sladkajo.
 
Piškotke s cimetom in eritritolom najdeš tukaj.
 
Le kdo ne obožuje kombinacije malin in čokolade? Liofilizirane maline v temni čokoladi ne bodo le pravo doživetje za vse čute, temveč tudi prava gurmanska poslastica. Pakirane v ljubki embalaži in res lepa ideja za sladko miklavževo pozornost.
 
Poišči jih tukaj.
 
Počasi bo čas, da doma zadiši po praznikih. In kaj lepšega kot aromaterapevtsko doživetje z eteričnim oljem, ki diši po Božiču. Tega v kapljicah daš na leseno smrečico in jo postaviš v prostor za piko na i prazničnemu ambientu.
 
Darilni set eteričnega olja Božič z leseno smrečico najdeš tukaj. 

Tako - to je Sašinih 5 najljubših Miklavževih darilc iz Mamaterre. In ne pozabi na kodo FOODIVA15, ki ti na omenjene izdelke prinaša 15% popust do tega petka.

Za še več sladkih, otroških Miklavževih presenečenj klikni tukaj.

Ostale ideje za praznična darilca najdeš zbrane tukaj.
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.