Julijski prodajni hiti po super akcijskih cenah

Poletje je čas, ki ga ima naša ekipa najraje v letu. Da poletju dodamo piko na i, smo v naši fizični trgovinici v Kamniku in v spletni trgovinici pripravili super popuste na naše poletne prodajne hite. Prepričani smo, da vam bodo prišli prav tudi na potovanjih in izletih.
 
POLETNA NEGA IN ZAŠČITA KOŽE
  • SLOVENSKE NARAVNE SONČNE KREME EKOLIFE: 10% AKCIJA
Kreme za zaščito pred soncem Ekolife odlikujejo sledeče lastnosti: so 100% naravne, vsebujejo mineralne flitre brez nano tehnologije, primerne so za obraz in telo, ne puščajo belih sledi (v trgovini so na voljo tudi testerji, kjer jih lahko poskusite na svoji koži), so dermatološko testirane in primerne tudi za zelo občutljivo kožo, prijazne so tako do kože kot tudi do okolja (ne škodujejo koralnim grebenom in vodnim organizmom).
 
Na voljo so:
100% naravna sončna krema SPF45 za dojenčke in otroke 50ml
(redna cena 17,70€, akcijska cena 15,39€)
 
100% naravno mleko za sončenje SPF30 sensitive 100ml
(redna cena 19,90€, akcijska cena 17,91€)
 
100% naravno mleko za sončenje SPF50 sensitive 100ml
(redna cena 23,70€, akcijska cena 21,33€)
  • IZBRANA EKOLOŠKA MASLA ZA OBRAZ IN TELO ZOYA GOES PRETTY: 20% AKCIJA
Zoya Goes Pretty ekološka masla predstavljajo razkošno in povsem naravno nego za vašo kožo. Odlikuje jih vrhunska sestava: vsebujejo certificirano ekološka in hladno stiskana masla in olja. Ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov, dišav, eteričnih olj. Primerna so za obraz in telo. Masla kožo navlažijo, nahranijo in prispevajo k regeneraciji kože, še posebno po sončenju. Masla za boljšo absorbcijo nanašamo na navlaženo kožo (po tuširanju ali pa si po obrazu predhodno popršimo s/z vodo/tonikom/hidrolatom).
 
V akciji najdete:
Karitejevo in kakavovo maslo Zoya Goes Pretty 60g
(redna cena 7,89€, akcijska cena 6,31€)

Karitejevo in kokosovo maslo Zoya Goes Pretty 60g
(redna cena 7,89€, akcijska cena 6,31€)

Karitejevo, kokosovo in kakavovo maslo Zoya Goes Pretty 60g
(redna cena 9,50€, akcijska cena 7,60€)
  • SLOVENSKI NARAVNI LOSJON PO SONČENJU SKINFAIRYTALE 150ml: 15% AKCIJA (redna cena 15,90€, akcijska cena 13,52€)
Katarina iz podjetja Skinfairytale nas je ponovno navdušila z njenim novim izdelkom - losjonom po sončenju raw coco. Bogat vlažilno-hladilni losjon je namenjen za nego kože po sončenju. Vsebuje aloe vero, antioksidante, hialuronsko kislino, mango maslo, ki pripomorejo k ohranjanju vlage v koži, pomirjajo občutljivo in rdečo kožo, blažijo sončne opekline in prispevajo k hitrejši regeneraciji kože. Poleg tega pa losjon čudovito diši - vsebuje naravno dišavo kokosa.
  • LOSJON PO SONČENJU SPEICK 200ml: 5% AKCIJA(redna cena 15,90€, akcijska cena 15,11€)
Losjon po sončenju Speick predstavlja intenzivno vlažilno in hladilno nego vaše kože z 80% vsebnostjo organskega aloe vera gela. Namenjen je za regeneracijo kože po sončenju.
  • SLOVENSKO BIO PRŠILO PROTI KOMARJEM IN KLOPOM CVETKA 100ml: 15% AKCIJA (redna cena 11,40€, akcijska cena 9,69€)
Bio pršilo proti komarjem in klopom je narejeno iz izvlečkov in eteričnih olj zelišč, ki odganjajo klope in komarje. Pršilo je 100% naravno, brez kemičnih snovi, povsem varno tako za odrasle kot tudi za otroke. Je prijetnega vonja in ne pušča sledi na oblačilih. Pršilo je izjemno učinkovito, saj ima opravljene tudi teste učinkovitosti, ki potrjujejo zaščito pred klopi in komarji.
 
NARAVNA POTOVALNA LEKARNA
  • BIO PSYLLIUM VLAKNINE INDIJSKEGA TRPOTCA 150g: 15% AKCIJA (redna cena 6,35€, akcijska cena 5,40€)
Bio Psyllium vlaknine so nepogrešljive za urejeno prebavo. Indijski trpotec (semena) spada med vodotopne vlaknine - na 100g Psylliuma je kar 71g vlaknin. Priporočamo jih vsem, ki imate težave s prebavo (zaprtost, driska), s prekomerno telesno težo in s holesterolom.

Psyllium tako izboljša prebavo (izboljšana je absorbcija hranilnih snovi - vitaminov, mineralov, antioksidantov), pomaga pri ohranjanju zdrave črevesne flore (psyllium je naraven prebiotik - hrana za koristne črevesne bakterije, še posebej priporočamo sočasno jemanje probiotikov in psylliuma), zmanjšuje apetit in občutek lakote (naravna podpora pri ohranjanju telesne teže in pri shujševalnih dietah).

Uporabite ga lahko v smoothijih, sokovih, presnih slaščicah, pri peki kruha ali jih zgolj zmešate z vodo in spijete.
  • TRAVEL BIOTIC VIRIDIAN 30 kapsul: 15% AKCIJA (redna cena 25,95€, akcijska cena 22,06€)
Travel Biotic vsebuje unikatno vrsto Saccharomyces Boulardii, ki ima dolgo in zelo dobro uveljavljeno znanstveno uporabo kot prehransko dopolnilo. Sev Saccharomyces Boulardii nudi podporo imunskemu sistemu, odlično deluje proti kandidi, vnetjem in razraščanjem patogenov ter različnih vrst diarej. 

Saccharomyces boulardii priporočamo tudi tistim, ki imajo težave kot so: laktozna intoleranca, akne, vagnialne infekcije, pogosta vnetja mehurja itd.

Ni ga potrebno hraniti v hladilniku, saj je izdelek odporen na vročino. Travel Biotic je odličen spremljevalec tako na službenih kot tudi počitniških potovanjih.
  • UMEBOSHI KROGLICE 16g: 15% AKCIJA (redna cena 14,59€, akcijska cena 12,40€)
Umeboshi kroglice so dobro poznane na področju makrobiotike. Za nas so že vrsto let nepogrešljive tako v domači kot tudi potovalni lekarni. Priporočamo jih pri bolečem grlu, prehladu, trebušni virozi, bolečemu želodcu, povečani kislini, zagi in ostalih prebavnih težavah.
Tradicionalna kitajska medicina jih priporoča tudi ljudem, ki imajo v življenju veliko stresa ali se pogosto jezijo, saj na naše telo kroglice delujejo alkalno.
  • PREMIUM ELEKTROLITI V PRAHU LIVE&LOVE 330g: 15% AKCIJA (redna cena 15,89€, akcijska cena 13,51€)
Premium elektroliti v prahu vsebujejo koncentrirano mešanico najpomembnejših elektrolitov: natrij, magnezij, kalij in kalcij. Ne vsebujejo sladil, umetnih arom in ostalih dodatkov. Prah preprosto zmešamo z vodo in tako pripravimo povsem naraven domač izotonik, ki ga še posebno priporočamo v teh vročih poletnih dneh, ko naše telo pospešeno izgublja vodo in minerale.

Priporočamo ga za rehidracijo, odličen pa je tudi za športno aktivne (naravna pomoč pri bolečinah v mišicah in mišičnih krčih). 
 
TOP POLETNI OSVEŽILNI NAPITKI IN KREKERJI
  • BIO KOMBUCHA HARVEST MOON (okus malina ali ingver-limeta) 250ml: 10% AKCIJA (redna cena 2,59€, akcijska cena 2,33€)
Kombucha prestavlja osvežilen fermentiran (nepasteriziran) napitek. Pripravljena je iz najboljših ekoloških čajnih lističev in hladno stisnjenih sokov. Kombucha je napitek, bogat s probiotiki in ima tako blagodejen učinek na našo prebavo, črevesje in počutje. Priporočamo ga za energijo, krepitev imunskega in prebavnega sistema. Oba okusa kombuche Harvest Moon lahko tudi poskusite v Mamaterri in se navdušite.
  • BIO LEČINI PROTEINSKI KREKERJI 100g: 15% AKCIJA (redna cena 3,15€, akcijska cena 2,68€)
V kolikor iščete nadomestek kruha ali okusne in hranilne, obenem tudi brezglutenske krekerje, potem priporočamo, da poskusite Amisa krekerje iz rdeče leče. Odlični so z vašim najljubšim namazom za zajtrk ali malico. Primerni za vse, tudi za otroke. Brez glutena, sladkorja, kvasa in 100% rastlinski.

Poleg omenjenih izdelkov v julijski akciji najdete še ekološki aloe vera gel, proteinske energijske ploščice z belo čokolado in malinami in čistilne robčke, ki vam bodo zagotovo prišli prav na poti.

Celotno akcijo julijskih prodajnih hitov najdete tukaj.
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.