Hitri čokoladni puding

Za hitri čokoladni puding oziroma po špansko flan potrebuješ:
Vse sestavine (brez agarja) zmešaj v ponvi in segrevaj na majhnem ognju. Nato dodaj agar in mešaj dve minuti ob rahlem vrenju.
Preloži v skodelice ali modelčke in pusti strjevati do mlačnega.
Potem ga za 20 minut postavi v hladilnik in je pripravljen.
Če imaš na voljo še kaj svežega sadja pa naredi pire in polij po slastnem čokoladnem pudingu.
Pa lep vikend.
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.