Čokoladni browniji z jagodami

Sestavine:
  • ½ skodelice (112g) bio kokosovega masla Biona
  • ¾ skodelice (192g) bio mandljevega masla Biona
  • ¾ skodelice (72g) bio kakava v prahu Biolux
  • ⅓ skodelice (104g) bio datljevega sirupa Biona
  • 1 čajna žlička bio vanilije v prahu Biovegan
  • ščep himalajske soli Naturgreen
  • 1 skodelica svežih jagod ali drugega sezonskega sadja
Priprava:
V manjši pekač dajte papir za peko. V manjši posodi stopite kokosovo maslo in počasi vmešajte še mandljevo maslo, datljev sirup, kakav, vanilijo in sol. Večkrat dobro premešajte, tako da dobite gladko in tekočo mešanico. Prelijte v pekač. Jagode operite in narežite na manjše koščke. Jagode nadevajte čez pripravljeno "testo" za brownije (jagode nekoliko pritisnite s prsti v testo). Dajte v hladilnik za 2 uri in nato z nožem narežite na manjše kocke.

Vse sestavine, razen jagod, najdeš v Mamaterri. Dober tek!
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.