Čokoladna torta z bučkami

Sestavine:
  • 150g naribane bučke
  • 60g kokosovega olja Biona
  • 170g agave sirupa Green Organics
  • 1 čajna žlička jabolčnega kisa Korenika
  • Ščepec soli
  • 150ml riževega mleka Natumi
  • 150g mletih mandljev
  • 150g bele pšenične moke Vila Natura
  • 2 čajni žlički pecilnega praška Biovegan
  • 1/4 čaje žličke sode bikarbone
  • 50g kakava v prahu BioLux
Priprava:
  • Pečico segrejte na 180 stopinj
  • Bučke naribajte in dobro iztisnite, da iz nje izvleče vso vodo
  • Kokosovo olje stopite in ga dajte v veliko skledo
  • V isto skledo dodajte bučke, agavin sirup, kis, sol, mleko in mlete mandlje
  • Presejte moko in dodajte pecilni prašek, sodo bikarbono in kakav v prahu
  • Dobro premešamo in dodamo še malo mleka, če je testo preveč suho
  • Mešanico prenesite v okrogel tortni model, obložen z namaščenim papirjem za peko
  • Tora naj se peče približno 35 minut, če je pečena preverite z nožem
  • Preden jo servirate pustite da se ohladi, nato pa jo posutje s sladkorjem v prahu in uživajte!
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.