BIO čokoladne kapljice z roza čokolado so organske in veganske, prav tako ne vsebujejo nobenih umetnih barvil, za njihovo nežno rožnato barvo in subtilen sadni okus namreč poskrbijo
organske liofilizirane jagode v prahu.
Sladkane so s trsnim sladkorjem, medtem ko kokosova krema uspešno uravnoteži okus kakavovega masla in jim daje kremasto teksturo.
Vsestranska uporaba – za pripravo različnih krem, sladic, okraševanje tort in še mnogo več!
Čokoladne kapljice so izjemno priljubljene za pripravo sladic, saj se zaradi svoje oblike
lažje in hitreje stopijo kot navadna čokolada.
Uporabimo jih tako lahko za:
- pripravo kreme za sladice,
- okraševanje slaščic,
- preliv za torte, obliv za tortice na palčkah (t. i. “cake pops” in “cake popsicles”),
- ganache za okraševanje in obmazovanje tort, mufinov …,
- piškote – pripravite si domačo različico ameriških piškotov s čokolado,
- čokoladni fondi – stopite čokolado in vanjo pomakajte različno sadje,
- popestritev sladkih jedi – ovsene kaše, pudinge, razne zdrobe, palačinke, vaflje in podobno
Sestavine: kakavovo maslo*, trsni sladkor*, kokosova krema*, kokosova moka*, jagode v prahu* (4 %), sončnični lecitin* (emulgator). *Iz ekološke pridelave. BG-BIO-22. Kmetijstvo izven EU.
Vsebuje 39,5 % kakavovega masla.
Lahko vsebuje sledi sezama, arašidov in oreščkov.
Hranilna vrednost na 100 g
- Energija 2666 kJ / 643 kcal
- Maščobe 52 g - od tega nasičene maščobne kisline33 g
- Ogljikovi hidrati 37 g - od tega sladkorji36 g
- Vlaknine 5,2 g
- Beljakovine 3,2 g
- Sol 0,01 g