Za tvojo dušo in srce je tukaj Zoya Goes Preety

Ko se vprašamo zakaj izbrati naravno kozmetiko, se zavemo, da je včasih za našo kožo preprosto veliko manj obremenjujoče in zahtevno. Kljub temu, da obstaja na trgu mnogo naravne kozmetike, ki ima v svoji sestavi dodane tudi aktivne učinkovine v koncentracijah, je lepo imeti doma čisto karitejevo maslo. Je brez dodanih umetnih kemikalij, dišav, arom in nas ponese točno tja od koder prihaja.

Masla Zoya Goes Pretty so 100% naravni izdelek, 100% presna, nerafinirana in ekološka. Ohranjajo vsa esencialna hranila, saj so izdelki pripravljeni in zmešani pod 40°C. Določenim so zraven dodana še kakovostna ekološka olja ter druge dragocene sestavine, ki bodo razvajale kožo (hialuronska kislina, skvalan iz oljčnega olja, jojobino olje ...)
_____________________________________________________________________________

Med najbolj zaželjenimi za poletno nego so nedvomno kremice, ki se razlikujejo glede na tip kože:

Vlažilna krema Flower je primerna za vse tiste, ki imate radi vlažilne kreme. Sivka in kamilica pomirjata kožo, za vlago pa poskrbijo ognjič, jojoba in karite.

Lahka uravnotežena krema Light balancing je za vse tiste, ki imate mastno do mešano kožo. Gre za izredno lahko teksturo kremice, ki se hitro vpije. Vsebuje aloe vero, ylang ylang ter jojobino olje.

Obnovitvena krema Rose je med vsemi tremi kremicami z najbolj bogato teksturo, saj ima dodano še šipkovo olje in hialuronsko kislino za antiaging učinek - izredno primerna za suho in zrelo kožo. Zraven pa ji k bogati teksturi pripomorejo še arganovo olje in skvalan iz oljčnega olja.

Za popolno osvežitev kože v poletnih mesecih ali pa samo za lažje absorbiranje sončne kreme oziroma pudra, zraven priporočamo prš certificirane ekološke rožne vode iz bolgarske damaščanske vrtnice. Ponesel te bo med nežno noto vrtničnega vonja, osvežil tvoj obraz, mu zagotovil svežino, nežno plast vlage in te razvajal z mehkobo. Vse tiste, ki pa imate mastno kožo priporočamo sivkino vodo, tiste, ki pa občutljivo kožo pa je na novo na poličkah tudi cvetna voda iz rimske kamilice.
 
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.