Ideja za novoletni brunch -Pirina novoletna smrečica

Najdaljša noč v letu se bliža,  le še en dan pa nas loči od novega leta 2022. Z vami danes delimo idejo za super predjed na silvestrski večerji, ko bo zagotovo impresionirala vsakega povabljenca.


Pirina novoletna jelka (recept iz našega bloga - poišči pod Pirina pogača s češnjevimi paradižnikom, rožmarinom in solnim cvetom tukaj. ; tokrat samo prilagojeno v obliki smrečice).

Za zraven pa kremni pisani namazi: za rdeč pridih namaz s hrenom in peso (res okusen) in pa za poživitveno zeleno fermentiran namaz z bazilikinim pestom, ki ga ustvarja italijanski chef v Sloveniji pod blagovno znamko Sayve. Seveda ne gre brez sirne plošče - tokrat v ožjem izboru sir s črnim poprom Sayve (po teksturi spominja na parmezan ali gran padano sir, samo da je na rastlinski osnovi).


V Mamaterri pa za piko na i novoletni praznični mizi seveda najdete še ostale okuse sirčkov Sayve: s tartufi, orehi in navadni. Danes nas bo razveselila tudi sveža dostava lečinega tatarca iz butične proizvodje Bioway.

Dobrotk nam tako v Mamaterri ne manjka, danes, petek 31.12.21 pa nas lahko obiščete v naši kamniški trgovinici od 8h do 17h.
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.