kontaktirajte nas
04 59 57 033
info@mamaterra.si

Zoya Goes Pretty

Zoya Goes Pretty

Nerafinirana in ekološko pridelana masla za nego kože na obrazu in telesu. Izjemno hranilna nega za vašo kožo

Več informacij o izdelkih Zoya goes pretty si lahko preberete v e-brošuri.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.

Pri Zoya Goes Pretty verjamemo, da življenje prekipeva v čisti naravi in v njenih preprostih ter pristnih kreacijah. Zato smo ustvarili linijo za nego kože, ki vsebuje 100% presna, nerafinirana in ekološko pridelana masla. Sestavine v naših maslih nežno in z veliko skrbnostjo zmešamo skupaj pod 40°C in vam tako nudimo edinstveno, a preprosto nego kože. Ker so naša masla 100% presna, nerafinirana in ekološka, ta ohranjajo vsa esencialna hranila, tako kot je namenila narava.

V naših mešanicah uporabljamo le 2 vrsti sestavin, saj verjamemo v preprosto in čisto nego kože. Obe sestavini nežno zmešamo skupaj pod 40 stopinj Celzija, da vaši koži damo vsa potrebna hranila v kar najboljši obliki.

Vsa naša masla so nerafinirana in narejena iz 100% ekološko pridelanih sestavin. Brez predelave, brez uporabe toksičnih kemikalij. Predstavljajo le najbolj preproste in čiste kombinacije naravnih sestavin – odlične za vaš obraz in kožo celega telesa.

Cenimo rastline iz našega okolja in podpiramo lokalne pridelovalce, zato v naših mešanicah uporabljamo ekološko bulgarsko šipkovo in sivkino olje ter olje damaščanske vrtnice. Poleg teh v naših maslih najdete še:

  • Ekološko nerafinirano karitejevo maslo iz Gane
  • Ekološko presno kakavovo maslo iz Peruja
  • Ekološko arganovo olje iz Maroka
Prijavite se na enovice in bodite na tekočem z novostmi!
Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 Mamaterra. Vse pravice pridržane.