Mamaterrin pozdrav poletju: -15% popust na vse naravne in ekološke sončne kreme

Mamaterrin pozdrav poletju: Junij je tu, z njim pa -15% popust na čisto vse naravne ekološke sončne kreme iz Mamaterre.
 
NA KAJ BODITE POZORNI PRI IZBIRI NARAVNE SONČNE KREME
 
1. 100% naravne sestavine. Tako kot velja za vso kozmetiko, da kar damo na našo kožo, prodre v naše telo in krvni obtok, enako velja za sončne kreme. Izberite naravno sončno kremo, saj kemične sestavine in kemični filtri lahko delujejo kot motilci hormonov in na naše zdravje puščajo tudi druge posledice. Pri izbiri sončnih krem preberite sestavine in se izognite sončnim kremam, ki vsebujejo oksibenzon, oskisalat, avobenzon in vitamin A.
 
2. Izognite se kemičnim filtrom (med drugim oktokrilen in etilheksil metoksicinamat). Naj vaše sončne kreme vsebujejo MINERALNE UV filtre brez nanodelcev. Sončne kreme brez nano delcev niso le prijaznejše do našega zdravja, temveč tudi do okolja. Morski biologi obožujejo mineralne zaščite brez nanodelcev, saj s tem pomagamo ohranjati koralne grebene in druge ekosisteme.
 
3. Izberite sončno kremo s širokim spektrom zaščite UVA in UVB pred škodljivimi sončnimi žarki.

4. Za optimalno zaščito izberite vodoodporno sončno kremo. Ker gre za naravne sestavine, sončno kremo po daljšem kopanju ponovno nanesite.
 
Ob vsem napisanem, bi radi še poudarili, da tudi ob uporabi naravnih sončnih kremic pazite, koliko časa ste izpostavljeni soncu in se izogibajte sončenju takrat, ko je sonce najmočnejše. Kremo na kožo nanesite večkrat na dan, predvsem po kopanju.
 
Uporaba sončnih kremic, sploh za obraz, ki je dostikrat najbolj izpostavljen del naše kože, je priporočljiva tudi v drugih letnih časih. Redna uporaba zaščite pred soncem vam med drugim lahko pomaga preprečiti prezgodnje staranje kože, temne lise (hiperpigmentacijo) in neenakomeren ton kože.
 
V MAMATERRI SMO TU, DA VAM OLAJŠAMO IZBIRO SONČNE KREME
 
Ker vemo, kako zaposleni smo vsi in nam ob raznovrstnih dnevnih obveznostih dostikrat zmanjka časa, da bi sami raziskovali in se poglobili v to, katero sončno kremo izbrati za nas in našo družino, smo v Mamaterri pripravili skrben izbor naravnih ekoloških sončnih kremic, da vam olajšamo izbiro.
 
Vse kremice smo tekom let preizkusili že sami, tako da vam z veseljem podamo povratno informacijo iz prve roke.
 
Pri uvrstitvi sončnih kremic na naše poličke smo pazili, da so te dobro mazljive, ne puščajo belih madežev in ne dražijo kože (so prijazne otroški koži, ljudem z občutljivo kožo ali ob težavah z dermatitisom).

Celotno izbiro sončnih kremic iz naših poličk najdete tukaj. 
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.