Kremna prosena kaša s svežimi borovnicami in arašidovim maslom z lešniki in kakavom

Sestavine:
  • 1 skodelico bio slovenske kaše (jaz jo uporabljam iz slovenske eko kmetije Podgrajšek)
  • 2 jušni žlici temnega agavinega sirupa Biona
  • 3 jušne žlice kremnega kokosovega masla Bliss Biona
  • 2 jušni žlici mandljeve smetane Ecomil
  • ščepec himalajske soli NaturGreen
  • sveže bio borovnice
  • 2 jušni žlici arašidovega masla z lešniki in kakavom slovenske mojstrice zdravih dobrot, Tereze
Priprava:
1 skodelico prosene kaše najprej spereš pod vodo in jo nato kuhaš v osoljeni vodi 20 minut (1 skodelico kaše s 4 skodelicami vode). Ko je kaša skuhana, ji primešaš kokosovo maslo, mandljevo smetano in agavin sirup. Vse skupaj dobro premešaš.

Kašo preliješ v skodelice in okrasiš z arašidnim maslom z lešniki in kakavom ter svežimi borovnicami.

Res fantastično po okusu, hranljivo in zdravo, da boš "kar pokal/a" od energije".

Sestavine za pripravo so ti na voljo v Mamaterri.
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.