Sestavine:
- 1 skodelico bio slovenske kaše (jaz jo uporabljam iz slovenske eko kmetije Podgrajšek)
- 2 jušni žlici temnega agavinega sirupa Biona
- 3 jušne žlice kremnega kokosovega masla Bliss Biona
- 2 jušni žlici mandljeve smetane Ecomil
- ščepec himalajske soli NaturGreen
- sveže bio borovnice
- 2 jušni žlici arašidovega masla z lešniki in kakavom slovenske mojstrice zdravih dobrot, Tereze
Priprava:
1 skodelico prosene kaše najprej spereš pod vodo in jo nato kuhaš v osoljeni vodi 20 minut (1 skodelico kaše s 4 skodelicami vode). Ko je kaša skuhana, ji primešaš kokosovo maslo, mandljevo smetano in agavin sirup. Vse skupaj dobro premešaš.
Kašo preliješ v skodelice in okrasiš z arašidnim maslom z lešniki in kakavom ter svežimi borovnicami.
Res fantastično po okusu, hranljivo in zdravo, da boš "kar pokal/a" od energije".
Sestavine za pripravo so ti na voljo v Mamaterri.