kontaktirajte nas
04 59 57 033
info@mamaterra.si

Superfoods of the Earth

Superfoods of the Earth

Pri blagovni znamki Superfoods of the Earth se trudimo, da vam nudimo visoko kakovostno superhrano iz ekološke pridelave. Vsa naša superhrana ne vsebuje gensko spremenjenih sestavin, umetnih dodatkov in ni pridelana z uporabo sintetičnih pesticidov. Večina naših izdelkov nosi strog ekološki certifikat Soil Association (izjema so le izdelki, ki jih pridobivamo iz neokrnjene divjine - divje rastoča superhrana).

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.

Kaj je superhrana?

Besedo superhrana ste dandanes zagotovo že slišali. Uporabljajo jo širom po svetu, zasledite pa jo lahko tako v medijih kot v trgovinah z zdravo prehrano.

Lahko bi rekli, da je vsako nepredelano živilo v svoji prvinski obliki lahko superhrana. Sadje, zelenjava, oreščki in žitarice v svoji najčistejši obliki brez dodatkov zagotovo sodijo na dnevni jedilnik vsakega človeka.  Kljub temu pa nekatera živila odstopajo po svojih hranilnih vrednostih in blagodejnih lastnostih, s katerimi prispevajo k boljšemu počutju in zdravju. Vsebujejo namreč večjo koncentracijo antioksidantov, imajo prečiščevalne lastnosti ali druge edinstvene lastnosti, ki jih ne najdemo v drugi hrani:

  • Goji jagode na primer vsebujejo 18 aminokislin, beta karoten, B vitamine, esencialne maščobne kisline in pomagajo pri krepitvi imunskega sistema.
  • Kakavova zrna so bogata z magnezijem in flavonolom (snov, ki spada v skupino močnih antioksidantov). Med drugim vsebujejo številne naravne sestavine kot so serotonin (antistres) in dopamin, ki pomagajo na poti do boljšega razpoloženja.
  • Peruvijski Maca koren je bogat z vitamini, številni pa ga imenujejo kar izvir mladosti.

To so le nekateri primeri tega, kaj vam superhrana lahko doprinese v vaš dnevni jedilnik. Če boste superhrano dodali raznovrstni zdravi prehrani ter vključili še telovadbo, veliko količino vode in dovolj spanja, boste zagotovo opazili spremembe v nivoju energije, lepši koži in boljšemu imunskemu sistemu na splošno.

Prijavite se na enovice in bodite na tekočem z novostmi!
Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 Mamaterra. Vse pravice pridržane.