kontaktirajte nas
04 59 57 033
info@mamaterra.si

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

NAROČANJE

Naročila sprejemamo preko e-pošte: info@mamaterra.si  ali preko telefonske številke 04 / 59 57 033 ter fax številke: 04/ 59 57 033. Poleg izdelka in željene količine napišite tudi EAN kodo izdelka.

Blago lahko naročate tudi preko naše e-naročilnice (lahko vam jo posredujemo na vašo zahtevo), tako da v stolpec NAROČILO vpišete količino. Dokument pošljite na: info@mamaterra.si.

DOSTAVA

Naročeno blago dostavimo v roku 2-3 delovnih dni -  osebno ali preko transportne službe DPD ali Pošte Slovenije.

Po prevzemu blaga preko dostavne službe ali Pošte Slovenije nam pošljite potrjeno/podpisano dobavnico preko e-pošte (info@mamaterra.si)  ali po navadni pošti in prav tako morebitno neskladje pri prevzemu, najkasneje v roku 2 dni po dostavi. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Če so izdelki poškodovani, ohranite originalno embalažo in nam to takoj sporočite (T: 04/59 57 033) ali pošljite sporočilo in sliko poškodovanega izdelka na: info@mamaterra.si

Minimalno naročilo (iz veleprodajnega cenika iz dne 12.1.2015 ali kasnejše verzije) za brezplačno dostavo je 100 eur z DDV. V nasprotnem primeru zaračunamo dostavo in pakiranje blaga v znesku 6 eur + DDV.

 CENIK

Cene v ceniku se lahko spremenijo brez napovedi, ker jih določamo na podlagi cen dobaviteljev.

Blago po veleprodajnem ceniku lahko dobi le podjetje, ki je naš poslovni partner (pravne osebe). Poslovni partnerji sklenejo pisni in/ali ustni dogovor z direktorjem oz. komercialistom na terenu. Dobijo podporo v svetovanju in promocijah.

 VRAČILA  BLAGA

Dostavljeno blago bomo sprejeli nazaj samo v primeru, da je prišlo do poškodbe blaga med dostavo. V kolikor se vam dostavi blago s slabim rokom uporabnosti, nam to sporočite takoj ob prevzemu oz. 2 dni po prevzemu, saj bomo le v tem primeru upoštevali vračilo izdelkov. Kasnejših vračil ne bomo upoštevali. Blago katerega rok uporabnosti je pretečen oz. ima krajši rok uporabnosti od 2 mesecev od 9.3.2015 ne bomo sprejeli nazaj.

Ob vračilu blaga, za katerega vam odobrimo dobropis, mora imeti vsaj 2 meseca rok uporabnosti.

 PLAČILO

Prvo naročilo se plača po predračunu. Nadaljna naročila imajo 30 dnevni rok plačila (za poslovne partnerje), razen za spletne trgovine, ko je rok plačila 8 dni.

Partnerjem, ki nimajo poravnanih zapadlih računov ne pošiljamo novih naročil.

PRIJAVA NA MAMATERRINE E-NOVICE

 Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Mamaterra obveščalo o novostih, prodajni ponudbi, akcijah in dogodkih.

 Za prijavo na e-novice Mamaterra d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Mamaterre. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahtevate, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali  sezananitev s podatki.

Upravljalec Mamaterra d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varovalo skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Pošiljatelj e-novic in upravljalec vaših osebnih podatkov je Mamaterra d.o.o,. Retnje 54, 4294 Križe. SI 51630877

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

 Zakaj podjetje Mamaterra zbira ter obdeluje moje osebne podatke?

Cilj podjetja Mamaterra d.o.o je, da potencialnim kupcem naravnih in ekoloških izdelkov omogoča možnost čim boljšega informiranja o ponudbi, dogodkih, akcijah in novostih. Z namenom, da dosežemo ta cilj, vam s pomočjo zbranih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, omogočamo možnost boljšega informiranja.

Podjetje Mamaterra obdeluje vaše osebne podatke izključno na podlagi vaše privolitve in samo za namen oziroma namene za katere ste vaše osebne podatke posredovali v podjetje Mamaterro.

 Katere moje osebne podatke podjetje Mamaterra zbira in obdeluje?

 Podjetje Mamaterra zbira in obdeluje izključno le tiste vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, nakup preko spletne trgovine itd.) oziroma, ki ste jih posredovali kot kontaktne podatke z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja Mamaterra (spletni kontaktni obrazec). Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov, ime in priimek, naslov vašega prebivališča, vaša telefonska številka.

 Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t. i. piškotkov podjetje Mamaterra zbira tudi informacije o tem, kolikokrat obiščete našo spletno stran in katere vsebine na naši spletni strani vas pritegnejo. Piškotki nam omogočajo optimizacijo spletne strani glede na vaše želje in zanimanja vam pa s tem omogočajo večje zadovoljstvo ob nadaljnjih obiskih naše spletne strani. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

 Kdo obdeluje moje osebne podatke?

Upravljavec vaših osebnih podatkov je podjetje Mamaterra d.o.o., Retnje 54, 4294 Križe.

 Vaše osebne podatke obdelujejo s strani podjetja Mamaterra d.o.o. pooblaščene osebe, ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

 Kako je zagotovljeno varstvo mojih osebnih podatkov?

 Podjetje Mamaterra kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Osebne podatke obdelujemo v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov imamo sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja Mamaterra.

 Koliko časa hranite moje osebne podatke?

Osebne podatke, ki nam jih posredujete obdelujemo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen za katerega so bili posredovani. V kolikor osebne podatke posredujete za namen boljšega obveščanja, se le-ti zbirajo in obdelujejo do vašega preklica, ki ga lahko podate kadarkoli na naslov info@mamaterra.si 

Ali lahko zahtevam izbris osebnih podatkov?

 Da. Izbris osebnih podatkov iz naših evidenc lahko zahtevate kadarkoli na naslov info@mamaterra.si.

 Kakšne so še moje pravice glede osebnih podatkov, ki jih posredujem?

Podjetje Mamaterra ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje Mamaterra omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje Mamaterra vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebo, ki jo vi določite.

 Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov info@mamaterra.si. Za varstvo vaših osebnih podatkov, ki jih posredujete podjetju Mamaterra je pristojna direktorica Brigita Praprotnik.

Podjetje Mamaterra bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 15 dni.

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Mamaterra d.o.o.

Prijavite se na enovice in bodite na tekočem z novostmi!
Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 Mamaterra. Vse pravice pridržane.