kontaktirajte nas
04 59 57 033
info@mamaterra.si

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

NAROČANJE

Naročila sprejemamo preko e-pošte: info@mamaterra.si  ali preko telefonske številke 04 / 59 57 033 ter fax številke: 04/ 59 57 033. Poleg izdelka in željene količine napišite tudi EAN kodo izdelka.

Blago lahko naročate tudi preko naše e-naročilnice (lahko vam jo posredujemo na vašo zahtevo), tako da v stolpec NAROČILO vpišete količino. Dokument pošljite na: info@mamaterra.si.

DOSTAVA

Naročeno blago dostavimo v roku 2-3 delovnih dni -  osebno ali preko transportne službe DPD ali Pošte Slovenije.

Po prevzemu blaga preko dostavne službe ali Pošte Slovenije nam pošljite potrjeno/podpisano dobavnico preko e-pošte (info@mamaterra.si)  ali po navadni pošti in prav tako morebitno neskladje pri prevzemu, najkasneje v roku 2 dni po dostavi. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Če so izdelki poškodovani, ohranite originalno embalažo in nam to takoj sporočite (T: 04/59 57 033) ali pošljite sporočilo in sliko poškodovanega izdelka na: info@mamaterra.si

Minimalno naročilo (iz veleprodajnega cenika iz dne 12.1.2015 ali kasnejše verzije) za brezplačno dostavo je 100 eur z DDV. V nasprotnem primeru zaračunamo dostavo in pakiranje blaga v znesku 6 eur + DDV.

 CENIK

Cene v ceniku se lahko spremenijo brez napovedi, ker jih določamo na podlagi cen dobaviteljev.

Blago po veleprodajnem ceniku lahko dobi le podjetje, ki je naš poslovni partner (pravne osebe). Poslovni partnerji sklenejo pisni in/ali ustni dogovor z direktorjem oz. komercialistom na terenu. Dobijo podporo v svetovanju in promocijah.

 VRAČILA  BLAGA

Dostavljeno blago bomo sprejeli nazaj samo v primeru, da je prišlo do poškodbe blaga med dostavo. V kolikor se vam dostavi blago s slabim rokom uporabnosti, nam to sporočite takoj ob prevzemu oz. 2 dni po prevzemu, saj bomo le v tem primeru upoštevali vračilo izdelkov. Kasnejših vračil ne bomo upoštevali. Blago katerega rok uporabnosti je pretečen oz. ima krajši rok uporabnosti od 2 mesecev od 9.3.2015 ne bomo sprejeli nazaj.

Ob vračilu blaga, za katerega vam odobrimo dobropis, mora imeti vsaj 2 meseca rok uporabnosti.

 PLAČILO

Prvo naročilo se plača po predračunu. Nadaljna naročila imajo 30 dnevni rok plačila (za poslovne partnerje), razen za spletne trgovine, ko je rok plačila 8 dni.

Partnerjem, ki nimajo poravnanih zapadlih računov ne pošiljamo novih naročil.


Splošni pogoji poslovanja začnejo veljati z dnem 9.3.2015

Mamaterra d.o.o.

Prijavite se na enovice in bodite na tekočem z novostmi!
Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 Mamaterra. Vse pravice pridržane.