kontaktirajte nas
04 59 57 033
info@mamaterra.si

Zakaj izbrati ekološko pridelano hrano?

Kaj je BIO in EKO?

BIO (biološko) in EKO (ekološko) sta sopomenki in označujeta način pridelave hrane, pri katerem ni dovoljena uporaba kemičnih zaščitnih sredstev - pesticidov, konzervansov, umetnih arom, barvil,  umetnih gnojil, gensko spremenjenih organizmov ter sintetičnih dodatkov v krmilih in gnojilih. Pri gojenju je treba spoštovati načela, ki jih predpisujejo mednarodna zveza združenj ekološkega kmetovanja in evropske uredbe.

Zakaj izbrati ekološko pridelano hrano?

Ekološko pridelana hrana je pridelana na ekološki način, ki je najbolj prijazen do okolja, saj ohranja naravne vire, kot so zemlja in voda in nas spodbuja k odgovornemu ravnanju z električno energijo in drugimi viri, da bi jih ohranili tudi za prihodnje generacije. Celotna veriga od pridelave na njivi prek predelave in vse do prihoda izdelkov na prodajne police je nadzorovana in v skladu z evropskimi predpisi, ki urejajo področje ekološkega kmetovanja. Temelj ekološkega kmetijstva je ohranjanje in spoštovanje narave. Z izbiro ekoloških živil boste zaužili celovito živilo, ki vsebuje vsa hranila, ki jih naše telo potrebuje, saj so pridelana in predelana na naraven način. Tako boste poskrbeli za svoje zdravje in boljše počutje.

V podjetju Mama Terra smo poleg ekološke pridelave pri naših bio izdelkih pozorni tudi na kakovost izdelkov, njihov izvor in na polnovreden ter pristen okus.

Vabimo vas, da preiščete naše spletne strani, saj ponujamo kakovostne ekološke izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja.

 
 Prijavite se na enovice in bodite na tekočem z novostmi!
Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 Mamaterra. Vse pravice pridržane.