kontaktirajte nas
04 59 57 033
info@mamaterra.si

Alara

Alara

Pri Alari vam nudimo visoko kakovostne, ekološko pridelane mueslije, tudi brez glutena (ti so certificirani s strani britanskega združenja za celiakijo). Vsi muesliji so narejeni brez dodanega sladkorja, soli in maščob. Pri sestavi mueslijev pazimo, da prav vsak muesli vsebuje dovolj semen, sadja ter polnozrnatih žit in tako zagotavlja urovnotežen in hranilno bogat obrok.

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.

Naša zgodba:

V podjetju Alara vsekakor vemo marsikaj o mueslijih, saj na tem področju delujemo že od leta 1975, leta 1988 pa smo postali prvo ekološko certificirano podjetje kosmičev na svetu (naši proizvodi nosijo certifikat Soil Association Organic, ki zagotavlja, da so sestavine pridelane brez uporabe umetnih ali kemičnih gnojil ter pesticidov). Na sedežu podjetja v Londonu si prizadevamo za raznovrstnost in kar najvišjo kakovost naših mueslijev - vsi muesliji so tako le iz ekološko pridelanih sestavin, številni pa celo iz pravične trgovine. Pomemben del naše ponudbe predstavljajo muesliji brez glutena (smo namreč prvo podjetje v Veliki Britaniji, ki ima brezglutenske mueslije registrirane s strani Društva za celiakijo).  

Sestavine iz lastnega premakulturnega vrta

V zadnjih letih namenjamo vedno več pozornosti podnebnim vprašanjem, saj smo seznanjeni s posledicami naraščajočega globalnega segrevanja. Ker se zavedamo, da izgorevanje fosilnih goriv zagotovo spada med glavne podnebne grožnje, se kot odgovorna družba po najboljših močeh trudimo zmanjšati njihovo porabo ter prispevati k čistejšemu okolju. Na sedežu podjetja, ki se nahaja v severnem delu Londona, smo za tovarno zasnovali lastni permakulturni vrt s preko 70 sadnimi drevesi ter v sklopu ekološkega kmetijstva do sedaj pridelali že kar nekaj hrane. Naš ekološki vrt se ves čas razvija in širi ter je v Centralnem Londonu postal že pravi mali ekosistem prostoživečih rastlin in živali, kamor se pred mestnim vrvežem radi zatečejo tudi ljudje.

Zdrav zajtrk

Pri sestavi mueslijev uporabljamo preko 200 različnih sestavin in tako skrbimo, da naši muesliji niso nikoli dolgočasni. Večino sestavin skušamo dobiti od lokalnih proizvajalcev. Muesliji ne vsebujejo dodanega sladkorja, soli in maščob. Pri njihovi sestavi smo se potrudili, da prav vsak muesli vsebuje dovolj semen, sadežev ter celih žitnih zrn in tako zagotavlja kar najbolj uravnotežen obrok. Včasih pri sestavi mueslijev dodamo tudi različno superhrano, kot npr. goji jagode, koren maco ali cela kakavova zrna. Goji jagode so na svetovnem tržišču poznane predvsem po bogati vsebnosti antioksidantov in vitaminov C, B1, B2, B6 in E, zaradi bogate hranilne vrednosti pa so dobile ime “sadež vseh sadežev”. Že dolgo je tudi znano, da kakavova zrna vsebujejo ogromno antioksidantov in pomagajo na poti do boljšega počutja in razpoloženja.

Začnite torej svoj dan s prvovrstnimi muesliji Alara. Slastne in bogate mešanice sadežev, oreščkov, semen in celih zrn bodo poskrbele, da boste v nov dan stopili z obilico energije in dobrega počutja.

Prijavite se na enovice in bodite na tekočem z novostmi!
Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 Mamaterra. Vse pravice pridržane.